politie Spaanse polder fotoshoot

Over SB Creative

Jouw kop boven het maaiveld

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Sander van Kal en SB Creative is mijn kindje.            Het is geboren uit SocialBeardsNL, het bedrijf wat ik run met Buck de Klerk. Fotografie is mijn passie, ik adem fotografie. Ik ben een echte ras Rotterdammer en ik ben dan ook een trotse inwoner:).             Ik vind het een fantastische uitdaging om nieuwe klanten en bedrijven te voorzien van passende foto's. De meeste fotoshoots en fotografie besprekingen vinden plaats in Rotterdam zuid.             


In mijn woordenboek bestaan geen problemen, alleen uitdagingen. Als je voor SB Creative kiest gaan we samen voor het mooiste resultaat, ook als dat betekent dat we geen match zijn. 
Ik hoop je snel te zien in de studio of op locatie en laten we mooie beelden gaan maken samen!

fotografie rotterdam sb creative

Missie

SB Creative is de creatieve injectie in jouw bedrijf. We zijn er voor de ondernemers die het even niet meer zien zitten met hun branding of uitstraling, ondernemers die houden van fotografie met een rauw randje en niet bang zijn om een risico te nemen. 

Ons motto 'Jouw kop boven het maaiveld' komt voort uit de innerlijke motivatie om altijd iets nieuws te maken en jou daarmee te onderscheiden van de rest. Ieder bedrijf en dus ook jouw bedrijf is anders.

Wij zien het als een fijne uitdaging om met bedrijfsfotografie een boost te geven aan de uitstraling van jouw onderneming.

Wij ademen fotografie.

Begin hier meteen met het boosten van jouw uitstraling!

arrow_drop_up arrow_drop_down