Met jouw onderneming eruit springen?

Onderscheid jezelf met rauwe bedrijfsfotografie!

METEEN BEGINNEN
Sander en Buck Socialbeards

Hoe dan?

Een professionele uitstraling is essentieel voor jouw bedrijfsimago.                                 Je bedrijfsimago en eigen (huis)stijl bepalen uiteindelijk hoe jij je onderscheid van andere ondernemers.


De afgelopen jaren hebben wij verschillende ondernemers geholpen met hun bedrijfsimago door onder anderen rauwe bedrijfsfotografie neer te zetten, maar ook doordat wij naast jou gaan staan en niet alleen tegenover jou met een camera. We denken met je mee en zo krijgen we de beste bedrijfsfoto's. 


Je hoeft namelijk geen fotomodel te zijn met een dikke portemonnee om tof en onderscheidend op de foto te komen, sterker nog, JIJ bent uniek en jouw bedrijf ook.  Dat moet vastgelegd worden! Afwijken van de meute met je eigen creatieve foto's, is wat wij jou kunnen bieden. Foto's met een rauw randje, die anders zijn dan anders.

Wat klanten over ons zeggen?

Deze gasten "luisteren" naar je wensen, denken creatief in oplossingen, komen hun afspraken netjes na. Ze anticiperen in het nadenken erg goed. Zijn relaxed in de communicatie. Ben van plan absoluut nog meer met deze jongens te gaan werken en raad mensen zeker aan eens contact met ze op te nemen! Sander en Buck, thanks voor jullie goede diensten!
zwart-wit-portret-speurhondengeleider
Pieter Van Ommen - Speur en Detecteercentrum

Voor de beroepsorganisatie voor de zorg “NU’91” had ik de taak een evenement te organiseren voor verpleegkundigen. Onderdeel zou zijn om iedere bezoeker een mooie potretfoto mee naar huis te geven. Ik zocht een fotograaf die de mensen echt op de plaat kan leggen zoals ze zijn. Het moest niet te “glamourous” zijn maar het echte leven. Zodoende kwam ik terecht bij fotograaf Sander van Social Beards. Wat me opviel tijdens het werken met Sander, was dat hij niet alleen op professioneel maar ook op emotioneel vlak in staat was om deze groep mensen, die niet gewend zijn aan het maken van foto’s, goed en echt voor de camera te krijgen. Als u werkt met Social Beards, krijgt u foto’s zoals de “Beards” zijn. Professioneel, echt en met een klein ruw randje.

portret man in pak
Martijn van den Bergh - Nu'91
De heren van SocialBeards Creative denken met je mee. De kwaliteit die ze leveren is geweldig. Ze zijn Creatief, professioneel en enthousiast! Het contact is warm en laagdrempelig. Een bedrijf dat daadwerkelijk waarde toevoegt aan ons bedrijf! Ze weten onze missie goed te verwoorden!
Pilystel Steampod Leon
Leon Korpel - Pilystel.nl

Wat garanderen wij?

Hoge kwaliteit foto's icoon

Hoge kwaliteit

- Hoge resolutie bedrijfsfoto's. 

- Bruikbaar voor social media, je website, wanddecoratie en reclamedrukken.

Samenwerken

Verbindend

- Samenwerken aan jouw visuals met bedrijfsfotografie.

- Jij bepaalt welke foto's je kiest en hoeveel je er wilt.

- Veilige omgeving. 

Kennis en netwerk

Kunst & Functie

- Jouw bedrijfsfoto's in je pand.

- Jouw foto's in de juiste formaten aangeleverd voor social media, website.

- Wij leveren je foto's op elk materiaal. 

Authenticiteit

Authenticiteit 

- Jouw kop boven het maaiveld;

- Een professioneel bedrijfsimago met krachtige bedrijfsfotografie. 


Bedrijfsfotografie door Sander van Kal

We gaan niet over één nacht ijs.

Eerst maken we een afspraak. Die kun je hieronder maken bij onze producten. We willen er zo voor zorgen dat wij beslagen ten ijs komen en jij de beste bedrijfsfotografie krijgt die je maar kunt bedenken. 


Ik wil er voor je zijn en je meenemen in het proces. Daarvoor gaan we eerst even praten over wat jij in je hoofd hebt qua foto's. Dan gaan we een afspraak inplannen.  Datgene wat jij in je hoofd had komt daarna tot leven! 

zwart wit brug Charlois rotterdam

ONZE PRODUCTEN:

bedrijfsfotografie op locatie

Shoot on Site

SBcreative komt naar je toe! Waar je ook bent. Heb je een gaaf project lopen of wil je gewoon je visuele branding rondom een bepaald gebied laten afspelen? Dan komen wij jouw kant op! 
  • Altijd de juiste sfeer rondom jouw visuele branding. 
  • Jij kiest de locatie of we brainstormen samen even over een leuke plek. 
  • Op locatie fotograferen geeft je de kans jouw doelgroep te laten zien waar je vandaan komt! Instant connectie!
bedrijfsfotografie strippenkaart

Shoot Strippenkaart

Altijd verse foto's op je social media kanalen en website? Dan kan jij wel regelmatig een fotoshoot gebruiken voor kwalitatieve content die in lijn is met je visuele branding. Daar komt onze strippenkaart kijken. 

  • 365 dagen geldig zodat jij heel het jaar door de 10 shoots kunt inplannen.
  • Shoots kunnen op locatie en in de studio zodat jij kunt kiezen aan de hand van wat je nodig hebt.
  • Een vast bedrag en daarna geen omkijken meer naar je fotografie. 
  • Fotografie expertise onder de knop wanneer jij het nodig hebt. 
sander Socialbeardsnl wijst naar beneden

Dus.. Bedrijfsfotografie met een rauwe twist?

Hier! Onze diensten nog eens op een rijtje

Creative Fotoshoot

- Vooraf bespreking met een kop thee of koffie

- Locatie naar keuze

- 15 bewerkte foto's in besproken stijl

- Reiskosten vrij tot 50km vanaf ons adres.

- Foto's binnen 1 week aangeleverd.

- Genoemde bedrag is exclusief btw.€ 497,-

Strippenkaart

- 10 shoots per jaar

- 365 dagen geldig

- 9 bewerkte foto's in hoge resolutie per shoot. 

- Meer foto's mogelijk

- Foto's binnen 1 week aangeleverd

- Reiskosten vrij tot 50km vanaf ons adres. 

- Genoemde bedrag is exclusief btw.


€ 1947,-
portret man zwart wit

De mannen van Socialbeards Creative hebben mij op mijn gemak gesteld. De foto's zijn enorm gaaf geworden en ik kan het mij niet beter wensen.

Daniël van Barneveld, Kunstenaar

Bedrijfsfotografie FAQ

Bedrijfsfotografie FAQ 1

Wat gebeurd er na de shoot?

Wij regelen dat alles netjes digitaal komt en dat jij binnen één week alle foto's hebt. We geven jou alle foto's in een PDF. Hieruit kun je dan het aantal foto's kiezen wat overeenkomt met jouw pakket. Wil je meer foto's? Geen probleem. Deze nemen we dan gewoon mee in de bewerking tegen een kleine meerprijs. We zijn toch al bezig 😉
Bedrijfsfotografie FAQ 2

Wanneer moet ik betalen? 

Je betaalt pas wanneer jij de gewenste foto's hebt ontvangen. Dit is net als bij de bakker. Pas als jij je lekkere warme broodje hebt uitgekozen en de bakker dit in het zakje heeft gedaan, ga je afrekenen. Dus wij bakken je foto's voor je af en jij kan die verrukkelijke content daarna lekker online gooien! 
Bedrijfsfotografie FAQ 3

Ik wil maar 10 foto's. Kan ik een afspraak maken? 

Een afspraak maken kan altijd en we staan je graag te woord! We hebben onze pakketten zo gemaakt dat je de meeste waarde hebt voor je geld. Foto's in kleinere bundels worden al snel duurder. Ook zijn de hoeveelheid foto's in de pakketten zo gekozen dat je hier lekker je social media kanalen mee kunt vullen en er even tegenaan kunt. 
FAQ bedrijfsfotografie 4

Rekenen jullie reiskosten? 

Binnen 50km van ons adres, Pottumstraat 14 te Rotterdam, rekenen wij geen reiskosten. We leggen er natuurlijk geen meetlint naast maar je kunt je voorstellen dat wanneer wij het hele land door moeten, onze auto snel dorstig wordt 🚛We rekenen dan vanaf die 50km €0.19,- per kilometer. 
Bedrijfsfotografie FAQ 5

Wat gebeurd er met de foto's die ik niet kies? 

Die blijven nog 1 maand bij ons bewaard. Zo kun jij je nog bedenken of je écht niet die ene extra foto wil hebben. Daarna verwijderen wij ze en zijn ze weg. Je kunt ze daarna niet meer opvragen. Wij delen natuurlijk nooit zonder toestemming jouw foto's met derden. We gebruiken ze ook nooit in onze portfolio zonder jouw toestemming. 
Bedrijfsfotografie FAQ 6

Kunnen mijn foto's afgedrukt worden door jullie? 

Zeker! Dit regelen we in no-time voor je bij onze drukker. Deze heeft verstand van allerlei materialen zoals canvas, aluminium en fotogalerijsyteem (dit is een mix van aluminium en epoxy waardoor een prachtige fotodefinitie ontstaat. Ook in lijstjes en op normaal fotopapier kunnen we voor je drukken. 

Niet tevreden? Heel simpel Geld terug!